Ηλεκτρολογικές εγκατάστασεις κατοικιών

Οι Ηλεκτρολογικές εγκατάστασεις κατοικιών  είναι ένα σπουδαίο κεφάλαιο στην κατασκευή τους. Σωστά υλικά (πίνακες, ασφάλειες, καλώδια και διατομές τους κλπ) και ένας καλός, πιστοποιημένος επαγγελματίας εγκαταστάτης ηλεκτρολόγος, είναι ο συνδυασμός  που θα δώσει ένα σωστό, ασφαλές, λειτουργικό αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα. Μια επιτυχημένη επένδυση δηλαδή των χρημάτων του ιδιοκτήτη ή κατασκευαστή της οικοδομής.

Οι ανάγκες ενός σπιτιού σε πρίζες, διακόπτες, ηλεκτρικές συσκευές, κλιματισμό, θέρμανση, αυτοματισμούς, συναγερμό, τηλέφωνο,  διαδίκτυο, τηλεόραση (αναλογική, ψηφιακή ή καλωδιακή) κλπ, είναι πολλές. Όλα όσα προαναφέραμε για να λειτουργήσουν χρειάζονται καλώδια που θα μεταφέρουν το ηλεκτρικό ρεύμα από τον κεντρικό ηλεκτρολογικό πίνακα στα σημεία που θα το χρειαστούμε.

Αυτή η διαδικασία απαιτεί την εγκατάσταση πάμπολλων πλαστικών ή μεταλλικών σωλήνων, που μέσα τους θα προστατεύουν τα ηλεκτρικά καλώδια. Όλες αυτές οι σωληνώσεις, με τον τρόπο που κατασκευάζονται οι οικοδομές στη χώρα μας, πρέπει να περάσουν μέσα από την τοιχοποιία.

Δηλαδή ο ηλεκτρολόγος πρέπει να σκάψει τα κτισμένα τούβλα και να στερεώσει πάνω τους με λάσπη τις σωληνώσεις.

Η Εταιρία μας με την εμπειρία και την τεχνική της κατάρτιση εγγυάται την άρτια μελέτη στις Ηλεκτρολογικές εγκατάστασεις κατοικιών  ικανοποιώντας κάθε λειτουργική αλλά και αισθητική σας απαίτηση μια ηλεκτρολογική  εγκατάσταση σύγχρονη, οικονομική και πάνω από όλα ασφαλή για τους χρήστες της .

Προσφορές Ηλεκτρολογικές εγκατάστασεις κατοικιών :

– Ηλεκτρολογικές εγκατάστασεις κατοικιών  σε διαμέρισμα 50τ.μ. με τα υλικά 800€

[Best_Wordpress_Gallery id=”1″ gal_title=”ilektrologikes-eggatastaseis”]

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.